Alexander 
 
   | 
Digestv 2 cl kakalikr barna  2 cl konyak  2 cl tejszn  |    |  
|   |  
| Az alapanyagokat shakerben jggel sszerzzuk, s httt koktlos pohrba szrjk, majd frissen rlt szerecsendival meghintjk. |   
  
Alfonso 
 
   | 
Champagne Cocktail 4 cl Dubonnet  2 csepp Angostura Bitter  feltltshez pezsg szraz  1 db kockacukor  |    |  
|   |  
| Kockacukrot felitatunk 2-3 csepp Angostura-val, s beletesszk a pezsgs kehelybe. Jgkockt adunk hozz, majd a Dubonnet-et, s feltltjk szraz pezsgvel. Citromhjpillel permetezzk. |   
  
Americano 
 
   | 
Fancy Drink 3 cl Campari  3 cl vermut rosso  feltltshez svnyvz  |    |  
|   |  
| Az italt vendgnk poharban ksztjk el, amelyet elre lehtnk. Belentjk az alapanyagokat, elkeverjk, s felntjk svnyvzzel. Cirom- vagy narancsszelettel dsztve szervrozzuk. |   
  
Angel ' S Kiss 
 
   | 
Pausse-Caf 2 cl kakalikr fehr  2 cl konyak  2 cl tejszn  |    |  
|   |  
| Az alapanyagokat brkanl segtsgvel kevereds nlkl egymsra ntjk a kvetkez sorrendben: kakalikr, konyak tejszn. |   
  
 
   | 
Pausse-Caf 2 cl r krmlikr  2 cl kvlikr  2 cl Cointreau  |    |  
|   |  
| ntsk a kvlikrt a likrs pohrba, a kanl dombor oldalt hasznlva lassan ntsk az r krmlikrt a kvlikr tetejre. Hasonl mdon adjuk hozz a Cointreau-t. gy egy hromrteg italt kapunk, amit meggyjtva vagy gyufval szervrozva knlunk.  |   
  
  
 
| 
 |  
 |  
   | 
Aperitif 1 cl Grenadine  4 cl fehr rum  2 cl citroml  |    |  
|   |  
| Az alapanyagokat shakerben jggel sszerzzuk, s httt koktlos pohrba szrjk. Koktlcseresznyvel s citromkarikval dsztjk. |    |  
| 
 |  
| 
 |  
 |  
   | 
Sour 4 cl fehr rum  2 cl bannlikr  fl db bann  1 cl limel  |    |  
|   |  
| Az italokat jggel s a fl bannnal egytt a turmixgpbe tesszk. Elszr alacsony fokozaton, majd ersebben ppess turmixoljuk. Az italt a httt koktlos pohrba tltjk, bannszelettel dsztjk. |    |  
| 
 |  
| 
 |  
 |  
   | 
Champagne Cocktail feltltshez pezsg szraz  3 cl szibarackl  |    |  
|   |  
| Az szibaracklevet a pezsgs fltbe tesszk, majd szraz pezsgvel vatosan felntjk. |    |  
| 
 |  
| 
 |  
 |  
   | 
Digestv 3 cl gin  2 cl vermut rosso  2 cl Chartreuse zld  3 csepp orange bitter  |    |  
|   |  
| Az elksztett keverpohrba ntjk az alapanyagokat, s jgkockkkal elkeverjk, majd a httt koktlos pohrba szrjk, koktlcseresznyvel dsztjk. |    |  
| 
 |  
| 
 |  
 |  
   | 
Digestv 4 cl vodka  2 cl kvlikr  |    |  
|   |  
| Az elksztett keverpohrba ntjk az alapanyagokat, s jgkockkkal elkeverjk, majd a httt old fashioned pohrba szrjk. |    |    |