| Alexander 
 
| 
|   | Digestv 2 cl kakalikr barna
 2 cl konyak
 2 cl tejszn
 |  |  
|  |  
| Az alapanyagokat shakerben jggel sszerzzuk, s httt koktlos pohrba szrjk, majd frissen rlt szerecsendival meghintjk. |    Alfonso 
 
| 
|   | Champagne Cocktail 4 cl Dubonnet
 2 csepp Angostura Bitter
 feltltshez pezsg szraz
 1 db kockacukor
 |  |  
|  |  
| Kockacukrot felitatunk 2-3 csepp Angostura-val, s beletesszk a pezsgs kehelybe. Jgkockt adunk hozz, majd a Dubonnet-et, s feltltjk szraz pezsgvel. Citromhjpillel permetezzk. |    Americano 
 
| 
|   | Fancy Drink 3 cl Campari
 3 cl vermut rosso
 feltltshez svnyvz
 |  |  
|  |  
| Az italt vendgnk poharban ksztjk el, amelyet elre lehtnk. Belentjk az alapanyagokat, elkeverjk, s felntjk svnyvzzel. Cirom- vagy narancsszelettel dsztve szervrozzuk. |    Angel ' S Kiss 
 
| 
|   | Pausse-Caf 2 cl kakalikr fehr
 2 cl konyak
 2 cl tejszn
 |  |  
|  |  
| Az alapanyagokat brkanl segtsgvel kevereds nlkl egymsra ntjk a kvetkez sorrendben: kakalikr, konyak tejszn. |    
 
| 
|   | Pausse-Caf 2 cl r krmlikr
 2 cl kvlikr
 2 cl Cointreau
 |  |  
|  |  
| ntsk a kvlikrt a likrs pohrba, a kanl dombor oldalt hasznlva lassan ntsk az r krmlikrt a kvlikr tetejre. Hasonl mdon adjuk hozz a Cointreau-t. gy egy hromrteg italt kapunk, amit meggyjtva vagy gyufval szervrozva knlunk. |      
 
| 
|  |  
|  |  
| 
|   | Aperitif 1 cl Grenadine
 4 cl fehr rum
 2 cl citroml
 |  |  
|  |  
| Az alapanyagokat shakerben jggel sszerzzuk, s httt koktlos pohrba szrjk. Koktlcseresznyvel s citromkarikval dsztjk. |  |  
| 
|  |  
|  |  
|  |  
| 
|   | Sour 4 cl fehr rum
 2 cl bannlikr
 fl db bann
 1 cl limel
 |  |  
|  |  
| Az italokat jggel s a fl bannnal egytt a turmixgpbe tesszk. Elszr alacsony fokozaton, majd ersebben ppess turmixoljuk. Az italt a httt koktlos pohrba tltjk, bannszelettel dsztjk. |  |  
| 
|  |  
|  |  
|  |  
| 
|   | Champagne Cocktail feltltshez pezsg szraz
 3 cl szibarackl
 |  |  
|  |  
| Az szibaracklevet a pezsgs fltbe tesszk, majd szraz pezsgvel vatosan felntjk. |  |  
| 
|  |  
|  |  
|  |  
| 
|   | Digestv 3 cl gin
 2 cl vermut rosso
 2 cl Chartreuse zld
 3 csepp orange bitter
 |  |  
|  |  
| Az elksztett keverpohrba ntjk az alapanyagokat, s jgkockkkal elkeverjk, majd a httt koktlos pohrba szrjk, koktlcseresznyvel dsztjk. |  |  
| 
|  |  
|  |  
|  |  
| 
|   | Digestv 4 cl vodka
 2 cl kvlikr
 |  |  
|  |  
| Az elksztett keverpohrba ntjk az alapanyagokat, s jgkockkkal elkeverjk, majd a httt old fashioned pohrba szrjk. |  |  |